Råne
Rånebilfestival i Verdal i helga som gikk. Med tanke på at det er rånebilfestival i Verdal hver dag ble ikke arrangementet noe annerledes enn hverdagen.
Utstyr
  • Nikon D100
  • Sigma 14 mm
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriPresse
  • Lastet opp
  • Visninger376
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_152056} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (6)
Steinulf L.
Der fikk du jo sagt ganske mye om lottobygda. Bildet inneholder forøvrig de rette rånerelementene; svidd gimmi samtfeilernærte rånere med dårlig smak.

Fin stemningsrapport.
Hans Jacob H.
Morsom dokumentasjon og ditto tekst...
Litt harde kontraster, og hadde nok foretrukket å se et av ansiktene.
Men ellers bra, og særlig sporet i forgrunnen likte jeg!
S. N.
Hei Birger, ser at du savner flere pressebilder på foto.no.

Den første kommentaren du har fått her illustrerer en av grunnene til at i alle fall jeg sjelden legger ut bilder innen den sjangeren:

Jeg synes det er en uting at personer som blir avbildet får negative kommentarer (jmf ''feilernærte'') på utseendet. Jeg er definitivt for ''ærlig kritikk'' - men den skal vel gå på fotografens innsats og ikke på motivets kropp?

Det bør være mulig å poste bilder av helt vanlige u-poserende mennesker uten at de risikerer å bli ledd av. Det hender at andre enn vi som tar bildene er inne på foto.no. Hvor gøy er det for tenåringer fra Verdal å se at fremmede folk påpeker vekta?

SL - no offense. Jeg forbinder navnet ditt med en rekke kunnskapsrike og interessante kommentarer på foto.no. Akkurat her synes jeg dog du var ubetenksom.

Silje




Steinulf L.
Fordi personene ikke var lett kjennelige tillot jeg meg en slik kommentar.
Forøvrig påpeker jeg kun et faktum. Sitter du i en volvo mesteparten av døgnet og spiser hamburgere, blir rompa brei.
Nils Christian R.
Hei Birger. Dette er et godt bilde, men jeg føler at det er noe som mangler. Bilde og tittel komuniserer ikke helt, og jeg savner litt mer dynamikk og ''action''.
Men jeg synes de harde kontrastene gjør seg godt..

nils
Birger J.
Takk for tilbakemeldinger. Som flere sier her så savner også jeg litt mer kontakt med rånerne. De var bare veldig utilgjengelige og sky av seg. En skulle kanskje brukt mer tid.

Silje: Jeg synes ikke de ble ledd av, dette er jo realiteten. På den annen side er det mange fotografer som tenker på akkurat dette. Vet ikke hvor jeg selv befinner meg på akkurat den skalaen.

Steinulf: Enig i dine betraktninger.

Ellers litt harde kontraster. Bildebehandling på en bærbar PC gjør sjelden susen.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu