- ok, bare ett til - denne djevelen nektet å gi seg -
Bildet inngår i albumet Bevingede vesen -
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriFugler
  • Lastet opp
  • Visninger2224
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_152964} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (49)
Hans Jacob H.
Måken har (nesten) landet og serien komplett! Synes dette ble den beste av alle, med det intense uttrykket på krabaten. Utrolig hvordan du har fått hodet skarpt og resten i full bevegelse. Veldig bra!
Eyvind R.
En verdig avslutning på trilogien. Det tekniske er som på de tidligere måkebildene spennende og originalt. Uttrykket på denne uforglemmelig.. fint med et snev av rødt på nebbet.

MVH Eyvind
Eirik H.
Til saman utgjer desse tre måkebileta ein fin triologi. Estetisk sett er Jesus-måka er ein suveren einar. Denne viser derimot måken som mange oppfattar den; sint og bråkete. Bra.
Steinulf L.
Synes også dette er det beste, nettopp fordi hodet er skarpt. Infamt blikk på denne måka.
Inger-Lise S.
Enda et lekkert måkebilde fra deg, med fin effekt. Jeg har virkelig sansen for disse 3 måkebildene dine.Jeg ser dem for meg store og innrammet på en egnet vegg. Blåtonene,diagonalene,posituren: Bare topp!

Inger-Lise
Avsluttet .
Et spennende motiv, kombinasjonen av det uskarpe + det skarpe hodet på måken fungerer utmerket.

Arild S.
En herlig serie du lar oss få ta del av. Gir meg lyst til å ta tilsvarende bilder..

De forskjellige utsnitt og posisjoner på måken(e) - sammen med de begrensede fargene gjør dette veldig severdig. Jeg antar at det er vingen på en annen måke vi skimter nede i høyre hjørne?
Tim Ø.
Dette er rett og slett foruroligende.
At kroppen og spesielt hodet tegnes (nesten) skarpt gir en slags tredimensjonal virkning. Øynene er uhyggelige.
Jeg har likt måker, inntil nå ...

Mvh Tim
Marit E.
Hei Arne!
Et herlig driv over dette vesenet! Slike pippipp-bilder liker jeg, originale og spennende. Hvis jeg kunne velge meg ett av dem, så tar jeg det forrige. Nettopp fordi det var så atypisk måke, en stille og andektig fuggel. Denne utgaven her er helt MÅKE.

Marit
Frank H.
veldig bra. kan du forklare litt av teknikken bak et sånt bilde
Alexander W.
Hei...
Knall bra dette som vanlig :D

Mvh Alexander Wabakken
leif b.
Dette var det beste i denne serien din, Arne. Minner meg om tiden da man sprang rundt med blyanter i hele skalaen.(mjukt til hårdt) Og tegnet det man så.
Fantastisk bra, og alltid med kvalitet fra din hånd.
Øyvind A.
Herlig, du imponerer igjen.

Disse måkene dine utgjør en flott liten serie. Der alle 3 er forskjellige nok til å være best på sin måte. Særdeles bra!

Gikk den inn for landing nå, eller har du enda mer på lager?
Ø.
Odd Tore S.
Blikket.
Det forslukne og kravstore nebbet. Alltid åpent. Klart for mer. Ut eller inn, er det ikke det ene, så er det det andre.
Truende positur der den med suveren beherskelse staller ut.
Du har fått dette frem på en etter min mening mesterlig måte.
Skarpt øye, resten dynamisk uskarpt, mesteparten grått, i alle fall på denne ganske elendige laptopskjermen, men øyet og nebbet skiller seg ut.
Du viser måkas personlighet slik jeg oppfatter den, klart jeg da bare må samstemme i denne skildringen. Teknikk & co er helt underordnet her, de er er bare redskap som fører til målet.
Odd Tore
Arne S.
Takk alle! Hyggelig at dere liker trilogien.

Ja, Tim - jeg visste heller ikke at måker hadde så til de grader fandenivolske øyne. Kanskje det virkelig er fanden på høylys dag ..

Arild: Det stemmer, det er en måke som skimtes nede til høyre.

Frank: Det er ikke noe hokus pokus med disse måkebildene. Alle tre er øyeblikksbilder og et resultat av lang lukker. Hvorfor jeg treffer med flere eksponeringer samme kveld vet jeg ikke. Noen ganger er verden lys og fager og på fotografens side. Men som sagt - litt erfaring er greit å ha med seg i kofferten.

Øyvind: Tror det er noen til, men jeg er redd for å kjede publikum. Tre er et bra tall.
Hans Henrik F.
Har nå endelig oppdaget måkebildene dine jeg også (når jeg ser antall kommentarer er det godt gjort å ikke ha sett dem før). Dypt imponerende, er alt jeg vil si. Resten er nok sagt av andre før. Synes nok Jesus'en er best rent uttrykksmessig, men dette er jo også flott og vel det beste teknisk med tanke på skarphet på hodet.
Avsluttet .
Knallbra trilogi. Absolutt noe nytt innen naturfoto, i hvert fall etter det jeg har observert. Naturfoto trenger av og til litt nye innspill.

Er det brukt blitz for å få fryst den siste bevegelsen?

Stian Håpnes
Stine J.
Dette ble definitivt min favoritt av de 3. Øyet og gapet framhever måkens sanne ''jeg''. :-)

mvh Stine
Arne S.
Nei, det er ikke brukt blitz. Kun eksisterende kveldslys.
Dag J.
Teknisk er kanskje dette det beste av de tre, men stilistisk liker jeg de to andre bedre. Det er bra, så absolutt, og panoreringen er veldig imponerende, men det er ikke så spennende som de to andre.
Etterarbeidet er fabelaktig.
Nils B.
Helt klart det som fengsler mest. Det meste er sagt og de positive signalene bifalles fra Stavanger også.
mvh Nils
Rune T.
Og fra Sandnes.... (selv om jeg ikke har bodd her så lenge....)

Det er den drømmeaktige stemningen bildet formidler som jeg faller for. Har nevnt det før for deg Arne, men får en form for flashback i forhold til Hitchcock sin film ''Fuglene'', men allikevel ikke - dette er for vakkert. Et inspirerende og motiverende bilde som viser et svært godt eksempel på hvordan normalt sett tildels kjedelige fuglebilder kan bli svært fengende!

God kveld!

Rune
Fredrik K.
For et fantastisk bilde! Det gjelder for øvrig generelt for fuglebildene dine. Du har truffet utrolig bra i disse motivene, og kvaliteten på bildene er slående...
Tone B.
Denne trilogien din er både orginal, spennende og meget fengende. Jeg liker alle 3 bildene på hver sin måte, men dette spesiellt! Rett og slett imponerende!

mvh Tone
John G.
Jeg har ikke lest alle kommentarene over, men jeg antar at det bare er å stemme i! Dette - også - var bare knakende fint. Annerledes måke-bilde...
John :-)
Kjartan T.
Virkelig noe å se på dette, og det gir meg jo også noe å tenke på... Hadde vært morsomt å sett hvilken lukkertid du hadde på dette bildet. Jeg vil tippe at du ligger på 1/15 sekund?

Veldig, veldig bra!
Arne S.
Godt gjettet, Kjartan. (Du har vel ikke kikket :) Det viser at du har et våkent øye og god erfaring. Ikke uventet.

Takk for alle hyggelige innspill!
Hans-Gunnar H.
Likte dette spesielt godt Arne!
Duse fine toner og linjer som blir brutt av et heseblesende skrik og blikk! enkelt og virkningsfullt, synes og høre lyden og suset i dette bilde....
Meget elegant landet både av fugl og fotograf!

MVH Hans-Gunnar
Johan K.
Imponerende!
Muligens det beste av disse tre du har lagt ut synes jeg.

Orginalt og spennende måkebilde... kan se på det lenge :)

Johan
Frank W. G.
Herlig, herlig, egentlig gnistrende herlig. For en snert og imponerende behandling av både kamera og jobben i etterkant. Selv er jeg ingen stor tilhenger av avfotograferte fuglearter. Men denne, eller disse litt annerledes fuglebildene, er derimot en fryd for øye og kreativ tankespinn fra eget hode. Ohhh..., så herlig. Eller som jeg skrev litt høyere opp, gnistrende herlig.

Frank
Carsten A.
For meg ble dette det jeg likte best i denne serien. Alle er bra, men dette falt altså mest i minsmak. Hvorfor det ene fremfor noen andre - vet ikke.

MVH CA
Knut L.
Ja, - det er jo så bra !

mvh
Knut
Rolf S.
Jeg skjønner at han ( hun? ) ikke besto opptaksprøven til t(h)ranedansen.
Praktfullt bilde.
M.v.h. Rolf
Thorfinn B.
Slående bilde både denne og de andre i samme serien. På en måte ''litt'' annerledes enn mange andre måkebilder som oftest fremviser det vakre og elegante i fuglene. Du viser isteden det råe og dyriske. Bra på mange måter, men jeg er likevel ikke overbegeistret. Hvorfor er jeg ikke sikker på, men magen min sier at du kan få frem råheten enda mer ved en senere anledning... :-)
Avsluttet .
Fantastiske måkebilder, noe av det bedre jeg har lagt mine øyne på i denne genren.

Svenn
Dag T.
Denne er nesten like bra som den første. Nesten like skrikende gal i ansiktet, men den første vinner på at fuglen kommer rett mot meg .-)
Bjørn H.
Synes selv dette er det beste av de tre, du har levert til nå.

Men hvis du legger til ''skriket'' og ''forskrekkelsen'' fra bilde 1, og pynter på med ''standhaftigheten'' og den ''engleaktige'' effekten fra bilde 2, sammen med ''poseringen'' og ''landingen'' fra dette bilde 3, så får du det perfekte måkebilde, lykke til Arne, jeg vet du klarer det ;o) hehe

Du er enestående på det du gjør og ingen klarer på langt nær å utføre slike fotobragder du viser til her, det er helt enormt.

God kveld!!

mvh Bjørn
André M.
Herrlig. Blikket treffer meg. Synes ikke det er skummelt, men burde være det for måkekollegene rundt dette innbitte dyret. Kombinasjonen av skarpt blikk og abstraksjon av fart og vinger er utrolig bra. Beste bildet i serien.
Arne S.
Takker for alle nye kommentarer!

Bjørn: Hehe, hjertelig!
Svein B.
Fantastisk serie, fuglebilder på en helt annen måte enn det jeg driver med, men disse bildene er på et skyhøyt nivå, en ting er å slite seg til ett så bra utført bilde med denne teknikken, men tre stykker, som attpåtil kler hverandre i en serie - det står det respekt av! Gratulerer med tittelen ukas fotograf også.

Mvh
Svein B
Arne S.
Takker og bukker, Svein!
Ronnie S.
Ser at det vrimler av lovord her og jeg er helt enig. Kamerabevegelsene gir fuglebilder en annen og spennende dimensjon.
Ketil M.
Denne likte jeg bedre da det ble noe mere for øyet å fokusere på!
Ketil K.
Henger meg på Svein Bekkums kommentar. Fantastisk nivå på denne måkeserien! Måker er i utgangspunktet enkle fugler å eksperimentere på, ikke er de særlig sky, og de beveger seg ofte temmelig forutsigbart. Likevel, fra vanlige måkebilder til å lage den serien er et langt skritt. Det inspirerer i hvert for mitt vedkommende til å forsøke mer panoreringseffekt på fugler i flukt, også på andre fuglearter, jeg tenker for eksempel på svaler (litt sent i år) ender og gjess etc.
Arne S.
Det er smigrende og svært hyggelig å kunne inspirere selveste eksperten. (Jeg så hettemåsen din i en fotobutikk her om dagen :)

Takk også til Ronnie og Ketil M.



John Arne P.
Imponerende! Enig med Hans Jacob at det er nær utrolig at du har fått fuglens hode så skarpt.

Mvh. John Arne
John Einar L.
Mulig at kommentar nr. 47 på et bilde som ble lagt inn for to måneder siden, faller litt bort i mengden. Men jeg ville bare si at sånne bilder som dette her er helt utrolig inspirerende. Så takk for inspirasjonen.
Ole Martin T.
Alle disse tre bildene er utrolig gode. Ikke bare det tekniske, men også formidlingen er noe av det b este jeg har sett her på lang tid.

mvh - Ole Martin
Julie E.
Jeg er imponert! Dine fugler overgår nærmest virkeligheten!
mvh Julie
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu