En dag i oktober
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDiverse
  • Lastet opp
  • Visninger290
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_284664} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (9)
Torild H.
Tykkjer dette var ein vellykka sammenstilling! ... eit hendelsesforløp i samstemte fargar, og ein raud tråd som går igjen: oktobermood. Kunne og lika det i s/kv.

...så lurar berre på: fekk du noko utav besøket hjå N.T?

Mvh Torild
Hans Jacob H.
En sur og hustrig høstdag lett filosofisk betraktet gjennom bilvinduet. Jeg liker de tre første bildene godt. Det siste (nederst til høyre) bryter litt for mye og passer ikke inn i helheten synes jeg.
Arne S.
Enkeltvis ingen blinkskudd, men sammen danner de en ujålete og fin høstskildring.
S. N.
Liker dette godt, men er tilbøyelig til å være enig med HJH ang det siste bildet, som er det eneste rene naturbildet. Et lite fremmedelement (som jo både traktoregg og bil er) hadde bundet det mer sammen med resten, tror jeg. Silje
Asbjørn M.
Takker for gode kommentarer !
Torild: N.T var ikke å se, men jeg gikk ikke etter pila, så kansje difor. ;-)

Silje og Hans Jacob: Skal prøve meg frem med et anna bilde nede til høyre.

Arne: Ser på ujålete som et kompliment. ;-)

Asbjørn
Odd Tore S.
Først innskytelse var at bildene på høyre side burde bytte plass. Sikkert en eller annen innebygd ryggmargsreaksjon mht symmetri og diagonaler, ikke velbegrunnet, men reelt. Kanskje NT burde byttet plass til øvre høyre hjørne etter dette, slik at det kunne bli en leder for bilisten?
''Utebildet'' ville da blitt en avslutning på reisen med solen, og ikke vært en avviker som det synes å være nå. Kanskje var det der jakten på NT endte?
Bildene er vel ikke akkurat slike som står så solid for seg selv, men satt sammen får man seg jo en liten tur i tankeverdenen, om ikke annet.
Odd Tore
Kristoffer L.
En jordnær og fin høstskildring, dette.

Serien fungerer fint etter min mening. Skulle noen av bildene stått for seg selv, ville jeg satset på bildet øverst til høyre, som jeg synes skiller seg mest positivt ut blant disse.

- Kristoffer
Jon-Petter T.
En fin høstskildring der du har fått frem de avdempede og likevel kontrastrike fargene en regnfull og tung høstdag gir oss. Fin historie.
Asbjørn M.
Takker for kommentarer fra dere siste også !

Asbjørn
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu