Sjokolade er det aller viktigste !
Utstyr
  • nikon D70
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNatur
  • Lastet opp
  • Visninger412
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_177086} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (9)
Steinulf L.

En montasje så det dundrer i fjellheimen. Dette bildet kan du selge til Freia.
Erik B.

Grei idé, men slapt gjennomført. Det røde området kolliderer med fjellet på en veldig dårlig måte.
Inger-Lise S.

Fint vintermotiv,-topp reklamebilde. Når det gjelder fjellet som ''glir inn'' i sjokoladen, spørs det jo hvordan man ser det. Personlig liker jeg akkurat det.
Sett som reklamebilde, er jeg usikker på om jeg ville hatt mer farge på sjokoladepapiret...Men du har valgt kategorien ''Natur'' ( reklame er det jo okke som ;-),-derfor syns jeg valget er greit.ja,nå rettet jeg skjermen på laptopen her og fargen ble straks mer mettet.
Når det gjelder lavvoen ( troor det heter det (?)), er den både skarp og fin ,men samtidig syns jeg dens farger sammen med sjokoladen skaper balanse i bildet.Kreativt utført!

Inger-Lise
Ann F.

Jojo, god idé,men det er nok et stykke igjen før Freia kjøper det.
Altfor trangt i toppen, og hva er den rundaktige lys rødaktige greia til venstre for sjokoladen? Passer ikke inn, gir ingen sense. Sneen som r rett foran sjokoladen kommer vel fra et annet bilde? Bedre å la sjokoladen gli inn i bildets egen sne/fjell slik du har gjort det på høyre side.
Synes kanskje den bør lenger ned, til gropa bak lavvoen.

Forgrunn og eksponering/skarphet sitter bra.
Mvh Ann
Helge R.

Tja... Ideen er god, men jeg ville plasser sjokoladen nede i dalen, og en smule mindre. Göy at du pröver med nye teknikker i ps, liker det hilsen
:)Helge
Lars-Anders M.

Kreativt.
Linde G.

Sendte bildet til Foodcraft som eier Kvikk Lunsj sjokoladen tror jeg, og tilbake fikk jeg takk og 24 stk kvikk lunsjer i posten ! Får ikke mer moro enn det man knipser selv ! !

Linde
Tone A.

Eit kreativt vinterbilde der Kvikk Lunsj sjokoladen er ein fageklatt i all snøen. Litt meir luft over sjokoladen hadde gjort seg. Også eg lurar på kva det runde ved sjokoladen er. Forgrunnen med det flotte lyset, skisporet , hytta og den fargesike lavoen gjer mykje for bildet. Også midtgrunnen med hyttene som ligg nedsnødd langs skisporet er fine element. Tittelen på bildet er knallgod, pga mine barn går ikkje på tur utan sjokolade. Kjempebra arbeid med dette kreative bildet, Linde!
:) Tone
Avsluttet .

Dette er god sort. Fikk fram ett lite smil fra meg, siden jeg nettopp kom fra Sverige-tur, og har spist kvikklunsj selv. ;)

-Lisa
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu